Du är här: Startsidan / Ungdomar / Konfirmand

KONFIRMAND 2019

1. Konfirmation 10x

Anmälan till konfrmation i Barkåkra församling öppnar den 9 maj kl. 08.00!
Anmäl dig i länkarna nedan till respektive konfirmandgrupp.

Anmäl dig till 10X på den här länken!

I denna grupp har vi undervisning heldagar, cirka 1 gång per månad.

Konfirmation blir en helg i maj 2019. 27-31 mars  (OBS! Mars månad) reser vi till Rom på upptäcktsresa i vår kristna historia.
OBS! Du behöver ta ledigt 3 dagar från skolan.

Detta alternativ är gratis, men om man utav någon anledning inte kan/vill följa med och biljetten redan är bokad, så får man själv stå för den kostnaden som uppkommit såsom flygbiljett osv, eftersom biljetterna inte är avbokningsbara. Detta kommer att finnas med som en klausul som förälder/vårdnadshavare kommer att få skriva under innan biljetten bokas.

För dig som tänker dig 10 gånger behöver vi ha kopia på passet senast 15 augusti 2018, detta behöver vara giltigt till oktober 2019. Passet skickas till anette.rajaniemi@svenskakyrkan.se.
Det är begränsat antal platser 24 st och det är principen först till kvarn som gäller.

2. Konfirmation Läger

Anmälan till konfrmation i Barkåkra församling öppnar den 9 maj kl. 08.00!
Anmäl dig i länkarna till respektive konfirmandgrupp.

Anmäl dig till Konfirmation Läger på den här länken!

I denna grupp åker vi på långläger till Sicilien över höstlovet! Vi åker den 24/10 och är åter den 2 nov.
OBS! Du behöver ta ledigt 3 dagar från skolan.

Vi kommer också att träffas vissa tisdagskvällar i Vejbystrands församlingshem från 16.30.
Konfirmation sker en helg i maj.

Du som är intresserad av detta alternativ behöver ha ett giltigt pass som räcker minst till och med maj -2019. Detta pass behöver scannas och skickas till anette.rajaniemi@svenskakyrkan.se senast 1 juni 2018.

3. Sommarkonfirmander

Anmälan till konfrmation i Barkåkra församling öppnar den 9 maj kl. 08.00!
Anmäl dig i länkarna till respektive konfirmandgrupp.

Anmäl dig till Sommarkonfirmander på den här länken!

Denna grupp startar med att gå i kyrkan 10 gånger från advent och framåt. Konfirmationsundervisningen sker varje dag under 3 veckor efter skolavslutning tillsammans med gymnasterna på Lingvallen.
Konfirmation sker i början av juli.

Denna grupp passar bra för dig som inte är sugen på läger, då all undervisning sker på hemmaplan, dessutom kommer dina konfakompisar att komma från hela Sverige, ett toppenbra alternativ om du vill få nya vänner!

Anmälan till konfrmation i Barkåkra församling öppnar den 9 maj kl. 08.00!
Anmäl dig i länkarna ovan till respektive konfirmandgrupp.