nov12
Frukostmöte med provsmakning på lördag och härlig musik av Beatles på söndag!

På lördag, kl.9 i Skäldervikens församlingshem är det dags för ett nytt frukostmöte. Ingrid Falkenborn tar oss med längs vägen och berättar om abbedissan, mystikern och predikanten, Hildegard av Bingen som skrev böcker, musik och anlade kloster. Hildegard förenade sin religiösa trosuppfattning med naturvetenskapen och hon blev helgonförklarad långt efter sin död. Vi kommer även att få ta del av några av hennes recept med medicinalväxter. Anmälan senast 13 november till exp. tel 0431-445470. Pris 50 kr och då ingår en smakrik frukost.

Söndagen bjuder på musik av Beatles när kören Carpe Nova med solist, Cecilia Lind tar ton i musikgudstjänsten "All you need is love" kl.16 i Barkåkra kyrka. Titti Ertsborn är körledare och Per Gyllenör vår herde. Fri entré!